اگر هر سه نامزد، همین شیب افزایشی را ادامه دهند، وضعیت به نفع پزشکیان خواهد بود. البته که طبق تجربه، هر چه زمان به سمت روز انتخابات نیل کند، جمعیت آرای خاکستری، با نزدیک شدن به انتخابات کمتر میشود که این آرا طبق تجربه به سبد اصلاحطلبان و میانهروها میرود.
الان وضعیت جناح خالصساز با چهار نامزد در یک وضعیت آچمزکننده است. آمال آنها این است که سه نامزد کنار بروند و یکی از آنها بماند. اما زاکانی قول داده که میماند. قاضیزاده نیز در تلویزیون تاکید کرد که میماند. میماند جلیلی و قالیباف که برخلاف آن دو، شانس بسیاری برای پیروزی دارند.
تئوریسین جبهه اصلاحات در یادداشتی نوشت: به باور من رییسجمهور باید فهم دقیقی از مسئله قانون، بهطور مشخص مفهوم «حاکمیت قانون» و از آن مهمتر «قرارداد اجتماعی» داشته باشد.
وزیر پیشین امورخارجه گفت: آرزوی تحریم طلبان، آرزوی کاسبان، کسانی که با خون این ملت میلیاردر شدند را نقش برآب کنید به عنوان کسی که از نزدیک با چهار رییس جمهور گذشته کار کردم واقعا تفاوت می کند چه کسی در پاستور بنشیند.
قاضی زاده هاشمی گفت: فقر امر نامطلوبی است و شرع، فقر را معادل بی ایمانی می شمارد و وظیفه حکومت این است که فقر در جامعه ریشه نزند و برخورد با ریشه های فقر باید رخ دهد.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم گفت: : دوستان ما که اینجا هستند یا بی توجه بودند به تحریم یا برای خنثی سازی که اقتصاد مقاومتی بود اقدامی نکردند.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات با به تصویر کشیدن نموداری از میزان فقر تاکید کرد: مناطقی که در مرزها هستند وضعیت شان وحشتناک است ما اول باید ببینیم که کجا را باید نگاه کنیم.
قالیباف گفت: عدالت و جلوگیری از تبعیض بخصوص در انفال که اموال عمومی هستند، باید رعایت شود و به هیچ بهانهای نمیشود از عدالت گذشت.حق مردم زندگی خوب است؛ زندگی خوب و نه معمولی. بخش زیادی از خانوارهای ما زندگیشان به سختی میگذرد.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری بابیان این که سیاست خارجی باید دستاورد داشته باشد، تاکید کرد: دولت سیزدهم دیپلماسی متوهمانه را به دیپلماسی عملگرا تغییر داد.
ستاد انتخابات کشور در اطلاعیهای اعلام کرد: هر نامزد انتخابات ریاست جمهوری میتواند یک نفر نماینده به عنوان ناظر در هیاتهای اجرایی شهرستان، بخش و شعب اخذ رأی ثابت و سیار داشته باشد.